Ajankohtaista

Huono sisäilman laatu?

Havainnot huonontuneesta sisäilman laadusta ovat yleisiä keskustelunaiheita työpaikkojen kahvipöydissä. Tällöin olisikin aiheellista miettiä milloin ilmanvaihtokoneen suodattimien kunto on viimeksi tarkastettu. Erityisesti runsaslumisina talvina olemme havainneet tarkastuskäyntien yhteydessä useita lumen tukkimia suodattimia. Otathan yhteyttä meihin, jos on aika käydä läpi teidän kiinteistönne ilmanvaihdon kunto.

Aidon osaajan tunnistaa sertifikaatista

Erityisiä osaamisvaatimuksia vaativilla aloilla tunnistat aidon osaajan sertifikaateista. Sertifioitu ammattilainen on avainasemassa, kun tutkitaan rakenteita ja suunnitellaan jatkotoimenpiteitä tai hyväksytään tehtyjä työsuorituksia. Yrityksellämme on tälläkin hetkellä voimassa mm. seuraavat sertifikaatit: Rakennusterveysasiantuntija Asbesti- ja haitta-aineasiantuntija Voimassa olevat rakentamisen sertifikaatit löydät sertifikaattihausta.

Koronapandemian vaikutukset

Koronapandemian vuoksi emme tee asuttuihin asuntoihin tarkastuksia. Muissa työkohteissa tutkimukset jatkuvat normaalisti. Otamme mielellämme uusia toimeksiantoja vastaan, joten nyt olisi järkevää ja turvallista tutkia tyhjillään olevia toimi- ja liiketiloja.  

Uutta kalustoa

Käytössämme on nyt sarja etäluettavia mittalaitteita. Mittarit soveltuvat sisäilman laadun pitkäaikaismittauksiin.

Kesäksi sisäilmatutkimus?

Ensi kesän kalenterissa on vielä muutamalle kohteelle tilaa. Nyt kannattaa hyödyntää rauhallinen ajankohta testaukselle, kun monet tilat ovat pienellä käyttöasteella lomien aikana.