Yritys

PJS IV- ja Sisäilmatutkimus Oy on suomalainen sisäilmaongelmiin ja rakennusterveyteen erikoistunut pienyritys. Olemme toimineet vuodesta 2009 alkaen tutkimustehtävissä ja asiantuntijatahona lukuisissa liike- ja toimitilakiinteistöissä, koulu- ja päiväkotirakennuksissa ja asuinkiinteistöissä.

Asiakkaamme ovat pääosin yrityksiä, julkisen sektorin toimijoita ja taloyhtiöitä Etelä-Suomen alueella. Yrityksemme on sijoittunut pääkaupunkiseudulle, mutta toimialueemme kattaa koko eteläisen Suomen.

Puolueeton tutkimus

Yrityksemme tarjoaa aina tinkimätöntä, puolueetonta ja luotettavaa tutkimustietoa kohteesta. Henkilökunnaltamme löytyy vankkaa ammattitaitoa, kokemusta ja koulutusta. Osaamista päivitetään jatkuvalla kouluttautumisella ja osallistumalla vuosittain alan tärkeimpiin seminaareihin.

Yrityksestämme löytyy voimassa olevat VTT:n henkilösertifikaatit

VTT asbesti- ja haitta-aineasiantuntija henkilösertifikaatti
AHA sertifikaatti VTT-C-20999–33-15

VTT Rakennusterveysasiantuntija sertifikaatti
Rakennusterveysasiantuntija sertifikaatti VTT-C-3506–26-08

Luotettava toimija

Asumisterveyteen kiinnitetään entistä enemmän huomiota myös lainsäädännön tasolla. Käytettävien ammattilaisten tulee omata sosiaali- ja terveysministeriön uuden asumisterveysasetuksen mukainen pätevyys. Myös tiukentunut asbestilainsäädäntö vaikuttaa moneen remontti- ja korjaushankkeeseen. Asbestikartoitus on tehtävä jokaiseen ennen vuotta 1994 valmistuneeseen rakennukseen ennen hankkeen aloittamista.

Meille on itsestään selvää, että tutkimustyössämme noudatetaan alalle asetettuja sääntöjä ja määräyksiä. Asiakkaamme voivat luottaa saamaansa palveluun ja tuottamaamme tutkimusaineistoon.

AAA korkein luottoluokitus 2018
Luotettava kumppani, Tilaajavastuu